Muziekles

Muziekles bij Crescendo

Al sinds jaar en dag biedt Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht muzieklessen aan voor zowel kinderen als volwassenen. De enthousiaste docenten zijn professionals met een conservatoriumopleiding. Voor kinderen van 1-10 jaar zijn er speciale cursussen in groepen van maximaal 10 kinderen, zodat de docenten voldoende aandacht aan ieder kind kunnen geven. De muzieklessen worden gegeven in het verenigingsgebouw C-12, Kerkbuurt 156 in Sliedrecht.

 • Annet Kleinjan verzorgt deze lessen in het gebouw van Crescendo Sliedrecht.
  Tijdens de cursus Muziek op Schoot genieten kinderen van 1 tot 4 jaar en hun (groot)ouders en verzorgers samen van muziek en muzikale spelletjes. Luistermomenten en schootspelletjes wisselen elkaar af. Al spelend en ontdekkend wordt de muzikale ontwikkeling gestimuleerd.

  Voor wie
  Een kind met een begeleider: (groot)ouder of verzorger
  Tijdstip
  Ochtend
  Locatie
  Verenigingsgebouw Crescendo Sliedrecht
  Prijs
  €7,50 per les
  Data
  7 februari, 13 maart
 • Crescendo biedt individuele muzieklessen aan op diverse instrumenten. Je kunt ervoor kiezen om lid te worden van de vereniging; je gaat dan naast je lessen meespelen in de orkesten van Crescendo. Dit kan met de hout-, koper- en slagwerkinstrumenten. Wanneer je niet in een orkest wilt spelen, dan kun je ook kiezen voor particuliere lessen.

  Houten instrumenten
  Dwarsfluit, Hobo, Klarinet, Fagot, Saxofoon
  Koperinstrumenten
  Trompet, Hoorn, Trombone, Euphonium, Bastuba
  Overige instrumenten
  Viool, Cello, Piano, Gitaar, Orgel
  Slagwerk
  Gestemd slagwerk, Ongestemd slagwerk
 • Let op! De cursus AMV wordt door omstandigheden iets later gestart dan u van ons gewend bent. We houden u op de hoogte via de website. Het is wel mogelijk aan te melden voor de cursus.

  Tijdens Algemene Muzikale Vorming leren kinderen van 7-9 jaar samen met leeftijdsgenootjes echt muziek maken. De kinderen krijgen elke week een uur les. Na afloop van de cursus zijn de jonge muzikantjes vertrouwd met de basisbeginselen van het muziek maken.

  Lesduur
  1 uur per week
  Cursusduur
  32 lessen
  Tijdstip
  maandagmiddag
  Prijs
  €210,- (inclusief lesmateriaal)
  Open les
  maandag 12 februari 16.00 uur
  Startdatum
  maandag 26 februari