Vragen of opmerkingen?

Muziekvereniging Crescendo
Kerkbuurt 156
3361 BM Sliedrecht

Contactformulier

Secretariaat
Voor algemene vragen over Muziekvereniging Crescendo kunt u een e-mail sturen naar  info@crescendosliedrecht.nl. Mocht u in het kader van de AVG vragen hebben over het gebruik van uw persoonsgegevens door Muziekvereniging Crescendo, stuur dan een email naar privacy@crescendosliedrecht.nl.

Muziekschool
Voor vragen over Crescendo’s aanbod van muzieklessen  kunt u een e-mail sturen naar muziekschool@crescendosliedrecht.nl. U kunt ook informatie krijgen door een formulier in te vullen op deze website en op te sturen:

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Alex Nieuwenhuis: 0184-413434
    Dwarsfluit, hobo, fagot, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium, bastuba, slagwerk
  • Melanie Nederlof: 0184-411880
    Piano, gitaar, viool, cello, Muziek op Schoot, Spelen met Muziek, Algemene Muzikale Vorming.

Ensembles
Zoekt u een ensemble voor een bepaalde gelegenheid of heeft u als muzikant interesse om in een ensemble te spelen, dan kunt u bellen naar Steven de Reus, tel. 06-52494941, of stuur een e-mail naar ensembles@crescendosliedrecht.nl.

Orkesten
Voor meer informatie over het A-orkest kunt u mailen naar evenementen@crescendosliedrecht.nl. Mail voor vragen over de jeugdorkesten naar jeugdorkest@crescendosliedrecht.nl.

Opzeggen
Indien u besluit om te stoppen binnen onze muziekschool of als lid, dan kunt u dit via de website doorgeven. We hebben hiervoor drie formulier op onze website staan:

 

Crescendo Sliedrecht

Kerkbuurt 156
3361 BM Sliedrecht
Bekijk op Google Maps