"Crescendo te water" op 14 april

14 april 2018

Op zaterdagavond 14 april gaat Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht “te water”! De jeugdorkesten (C-orkest en B-orkest) van Crescendo onder leiding van dirigent Paul Langerman zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen met als thema “water”.

Het thema van dit concert “Crescendo te water” is niet zomaar bedacht. Dit is gebaseerd op een voorval uit 1946, waar het gehele orkest in een storm is terecht gekomen tijdens de Gondelvaart. Nog nooit sloeg het weer zo plotseling om, waardoor het voor Crescendo een kwestie was van ‘zijn’ of ‘niet-zijn’. Hoewel er wel een klarinet en trombone in de storm kwijt raakten, heeft Crescendo het voorval overleefd.

Maar niet getreurd, tegenwoordig beschikt Crescendo weer over een mooi instrumentarium en kunnen de jeugdorkesten niet wachten om stukken zoals “Allegro from Water Music”, “Brave” etc. voor u te spelen. Bereidt u zich voor op woelige baren, muzikale matrozen en natuurlijk een knappe kapitein.

“Crescendo te water” vindt plaats op 14 april in het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Crescendo, Kerkbuurt 156 te Sliedrecht. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het concert begint om 19.30 uur. Kaarten kosten EUR 4 per stuk voor volwassenen en EUR 2 per stuk voor kinderen tot en met 12 jaar (inclusief een consumptie).

De reservering is gesloten. Kaarten zijn beschikbaar aan de kassa.