Kamp jeugdbestuur

20 - 22 april 2018

Stel je voor, je wordt wakker in een wereld waar alles perfect is, waar alle mannen prinsen op witte paarden zijn, waar elke vrouw Assepoester of Béyonce is en waar geen stress of gezeur is van wie dan ook. Geen zeurende docenten, geen ouders die van alles van je willen en geen mensen die boos worden over die ene valse noot. Een wereld met alleen maar leuke mensen en gezelligheid. Zo mooi en zo leuk, dat het bijna te mooi om waar te zijn is. Van het een op het andere moment komt hier alleen een plotseling einde aan door het iets-minder-mooie gepiep van je wekker. Wil jij nu eens een keer wat langer in zo’n wereld verblijven, bijvoorbeeld een heel weekend? Dan hebben wij nu dé oplossing voor je!

Wij organiseren namelijk als jeugdbestuur na lange afwezigheid weer eens een supergezellig kamp! Daarvoor laten we onze instrumenten eens in Sliedrecht achter en gaan we met zo veel mogelijk mensen, begeleid door leden van het A-orkest, een weekend naar een kamphuis in Otterlo. Het kamp zal plaatsvinden van 20 tot en met 22 april 2018. Voor €40,- ga je al mee en wordt je in alles voorzien.

We gaan er een zo leuk mogelijk weekend van maken, vol met allerlei sportieve, creatieve en vooral hele leuke en gezellige activiteiten. Mocht je nu toch niet tot zondag kunnen blijven, is dit geen probleem. Je kan zaterdagavond opgehaald worden om zo voor de zondag weer op tijd thuis te zijn.

Alle info op een rijtje:

  • Datum: vrijdag 20 april t/m zondag 22 april
  • Vertrek: vrijdag 20 april 18.00 aanwezig in C-12 (vooraf thuis eten)
  • Terug: zondag 22 april 17.00 (het eventueel eerder laten ophalen kan op zaterdag vanaf 22.30 (met eigen vervoer))
  • Kosten: €40,- per persoon
  • Locatie: Westenengerdijk 80, 6732 ED Otterlo
  • Er zullen zowel volwassen- als jeugdleiding bij het kamp aanwezig zijn.
  • Inschrijven: via onderstaand formulier
  • Uiterlijke inschrijfdatum: 23 maart

Wil je nu heel erg graag mee? Schrijf je dan hieronder voor 23 maart in en dan zien we je hopelijk op 20 april om er samen een geweldig weekend van te maken!