Open les Algemene Muzikale Vorming

Let op! Anders dan in sommige berichtgeving wordt vermeld, is de leeftijd voor de AMV vanaf ongeveer 7 jaar (dus niet van 5-7 jaar).

Op 12 februari gaat de algemene muzikale vorming cursus (AMV cursus) weer van start bij muziekvereniging Crescendo Sliedrecht met een gratis en vrijblijvende open les. Tijdens de AMV cursus leren kinderen vanaf zeven jaar één uur per week om zelf muziek te maken. Samen met leeftijdsgenoten wordt er gewerkt aan het leren van de basisbeginselen van muziektheorie, noten lezen en aan het spelen van de blokfluit. Na het afronden van de cursus, krijgt iedereen een diploma en kan er doorgegroeid worden naar muziekles op een ander instrument en naar het spelen in het instaporkest van de vereniging!

Zoals gebruikelijk beginnen we de cursus met de vrijblijvende open les, waarna er de optie is om in te schrijven voor de volledige cursus die na de voorjaarsvakantie zal aanvangen. Deze open les zal plaats vinden op 12 februari om 16.00 in het verenigingsgebouw van Crescendo Sliedrecht en geheel gratis zijn. Inschrijven voor de open les kan hier. De volledige cursus zal 26 februari (na de voorjaarsvakantie) starten.