Wie wil er voor ons gebouw zorgen?

Muziekvereniging Crescendo is ongelooflijk rijk door het bezit van een mooi eigen verenigingsgebouw, waarin we onze eigen muzieklessen, orkestrepetities, concerten en andere evenementen kunnen organiseren. Afgelopen jaren is er erg veel opgeknapt en zag het gebouw er als nieuw uit. De laatste tijd gaan er hier en daar kleine dingen kapot en hebben we alweer nieuwe plannen om het gebouw up to date te houden..

Crescendo’s bestuursleden hebben al heel veel taken op hun bord en daardoor valt het gebouw een beetje buiten de boot. Heel erg zonde! Daarom zijn we op zoek naar leden, ouders of kennissen die de taak op zich willen nemen om het gebouw eruit te laten blijven zien als spiksplinternieuw.

Wil jij zorg dragen voor ons gebouw?
Wat houdt dit in? We zijn op zoek naar een groepje mensen die samen het onderhoud van het gebouw op zich willen nemen. Dit kunnen kleine dingen zijn, zoals het vervangen van lampjes, kapotte plintjes of wat grotere projecten zoals bijvoorbeeld het bouwen van een mooie kast voor de vuilcontainers buiten.

Voor de grotere/complexere projecten huren we vaak professionele hulp in. Als je dit leuk vindt om uit te zoeken en te regelen, dan zijn we daar ook heel erg blij mee!

Je hoeft uiteraard helemaal niks zelf te betalen. Er is per jaar een budget beschikbaar. Voor grote projecten regelen we vaak met opbrengsten uit acties of fondsen. Hier mag je bij helpen, maar hoeft niet per se. Dit doet het bestuur vaak zelf al.

Ben je enthousiast of wil je meer informatie?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Johan Donk (06 475 12 950). Hij kan je meer vertellen over wat het allemaal inhoudt.

Hopelijk horen we snel van je.

Het Bestuur
Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht