Vacature: zelfstandige docent AMV

Wij zoeken een zelfstandige docent AMV voor ca. 2 uur in de week

Wie zijn wij?
Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht is een bloeiende vereniging met een rijke geschiedenis van 130 jaar. De organisatie heeft een grote eigen muziekschool die met name als kweekvijver dient voor de 4 harmonieorkesten, spelend op diverse niveaus. De focus binnen de vereniging ligt volledig op het opleiden van eigen leden en laten doorgroeien binnen de orkesten. Er is dus een nauwe samenwerking tussen de muziekschool en de vereniging. Daarnaast wordt er ook aan particuliere leerlingen lesgegeven. Veelal hebben de leerlingen eerst bij de AMV-lessen de basisbeginselen van muziek geleerd waarbij zij onder andere blokfluit leren spelen en stromen dan door naar een instrument. De muziekvereniging heeft een eigen gebouw met meerdere leskamers (sommigen met piano), een stabiele organisatie bestaande uit veel vrijwilligers en is financieel gezond.

Wat bieden wij?
We bieden, op dit moment, 2 uur les aan 2 groepen leerlingen die 55 minuten les hebben. De leerlingen hebben de leeftijd van 7 tot 10 jaar. De muziekschoolcommissie regelt alle zaken rondom de leerlingen en de aanwas van nieuwe leerlingen. De lessen worden momenteel gegeven op donderdagmiddag na schooltijd. Binnen de muziekschool wordt er één keer per jaar een voorspeelavond ingepland. Het uurtarief en reiskostenvergoeding is in overleg.

Wat verwachten wij:

  • Je hebt een (bijna) afgeronde muziekopleiding op HBO niveau
  • Je kunt 36 – 38 lessen per jaar aanbieden, na schooltijd
  • Je bent zelfstandig ondernemer
  • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Sliedrecht
  • Je hebt goede didactisch en pedagogische vaardigheden
  • Je kan goed met kinderen omgaan
  • Je bent enthousiast
  • Je hebt ervaring met HaFaBra
  • Je begrijpt het belang van het verenigingsleven
  • Je bent graag betrokken bij ontwikkelingen binnen de muziekschool
  • Bent in het bezit van een VOG of bereid om deze aan te vragen

Interesse in deze functie? Reageren op de vacature kan tot en met 1 juli. Graag ontvangen we jouw motivatiebrief met cv en bij voorkeur minimaal twee referenties via info@crescendosliedrecht.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Lisette Kok, muziekschool@crescendosliedrecht.nl of via 06 18 63 82 86. Start van de lessen zal in september 2023 zijn.