Muziek op schoot start woensdag 17 mei

De cursus Muziek op Schoot gaat weer van start. Muziekdocent Annet KleinJan verzorgt deze lessen in het gebouw van Crescendo Sliedrecht. Dit is een muzikale ontdekkingsreis waarbij jonge kinderen met hun verzorgers op een speelse manier in aanraking komen met muziek.

Jonge kinderen reageren al op klanken en horen al muziek, als ze nog baby zijn. Hoe fijn is het om met je kindje samen van muziek te genieten, mee te bewegen, te klappen en op een trommel te slaan, dat doe je allemaal bij Muziek op Schoot.

Ouders, grootouders en verzorgers zijn welkom, samen met hun (oppas)kind. Ouders die al een keer hebben meegedaan zijn enthousiast over de muzikale inbreng voor hun kindje.

Tijdens deze gezellige bijeenkomst genieten kinderen van 1 tot 4 jaar samen van muziek en muzikale spelletjes. Luistermomenten en schootspelletjes wisselen elkaar af. Al spelend en ontdekkend wordt de muzikale ontwikkeling gestimuleerd. Zingen, spelen met beweging en dansen zorgen voor de ontwikkeling van het muzikale vermogen, het heeft een gunstige invloed heeft op de taal- en spraakontwikkeling en kan ook het aanleren van de moedertaal stimuleren.

In de het eerste kwartaal van dit jaar zijn de MOS lessen in samenwerking met de bibliotheek gegeven, maar vanaf deze maand zijn ze weer in het eigen gebouw aan de Kerkbuurt 156.

De les is voor 1 kind en 1 (groot)ouder of verzorger samen!

De lessen worden gegeven op:

Woensdag 17 mei 2023: 9.30 uur – 10.15 uur
Woensdag 17 mei 2023: 10.15 uur – 11.00 uur

Woensdag 21 juni 2023: 9.30 uur – 10.15 uur
Woensdag 21 juni 2023: 10.15 uur – 11.00 uur

Prijs : €5,- per les

Opgeven uiterlijk 14 mei (voor de les van woensdag 17 mei) of uiterlijk 18 juni (voor de les van woensdag 21 juni)

Klik hier om aan te melden.