Jeugdorkesten waren te gast in Alblasserdam

Afgelopen zaterdag, 11 maart 2023, hebben onze jeugdorkesten een tof concert gegeven met twee andere verenigingen. Namelijk: Soli Deo Gloria uit Alblasserdam en muziekvereniging Harmonie Slikkerveer. Crescendo werd vertegenwoordigd door het C-orkest, onder leiding van Johan Donk, en het B-orkest onder leiding van Paul Langerman. Elk orkest kreeg de tijd om muziek te maken in een mooie zaal van Landvast Alblasserdam. Voor de pauze speelden de orkesten uit Alblasserdam en Slikkerveer. Na de pauze was het de beurt aan Crescendo. Het C-orkest trapte af met The Spirit of Freedom en eindigde met het geliefde stuk House of Dance. Het B-orkest volgde met filmmuziek, zoals: Pirates of the Caribbean, Encanto en Game of Thrones. Femke van Zanten nam ons mee in deze reis als presentatrice. De met muziek gevulde middag werd afgesloten door een gezamenlijk stuk. Alle muzikanten, circa 70 jeugdleden, speelden samen Power to the Music. Ze waren opgedeeld in twee bands die elkaar tijdens het stuk afwisselden. Het was een tof gezicht om zoveel jeugd muziek zien te maken. Een geslaagd concert!

Power to the music met alle orkesten

 

B-orkest Crescendo

C-orkest Crescendo

OpstapSolide Soli Deo Gloria

Solide Soli Deo Gloria

Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer