Kerstspullen gezocht

De kerstdagen zijn alweer achter de rug. Dat betekent dat er binnenkort weer opgeruimd gaat worden. De kerstspullen gaan weer naar zolder om volgend jaar het huis weer te versieren. Maar zijn er items bij die volgend jaar niet meer tevoorschijn komen of ga je liever voor een totaal nieuw thema? In 2023 organiseren wij een gezellige kerstfair. Daarom zijn wij op zoek naar die kerstspullen!

Dus heb je kerstspullen (of andere decoratie in een winters thema) over die wel een tweede leven verdienen? Al is het maar weinig, lever ze bij ons in! De opbrengst van de fair gebruiken we voor onze instrumenten.

Inleveren kan bij Crescendo op vrijdag 6 januari van 10-12 uur. Wanneer inleveren lastig is, kunnen we de spullen ook op komen halen. Stuur ons dan even een mailtje naar promotie@crescendosliedrecht.nl. Voor leden: Komt het beter uit tijdens je les of repetitie wat spullen mee te nemen, dan mag dat natuurlijk ook van 9 t/m 14 januari op de tafel in de hal.