Duoconcert KRPH en Crescendo

Zaterdag 25 februari is de Koninklijke Rotterdamse Post
Harmonie te gast bij Crescendo in de Gereformeerde Kerk Sliedrecht.
Een bijzonder duoconcert!

Op zaterdag 25 februari zal de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie te gast zijn in Sliedrecht. In de Gereformeerde Kerk Sliedrecht spelen Crescendo Sliedrecht en de Rotterdamse Harmonie allebei een programma, dat zijn meer dan 100 orkestleden in totaal. Deze samenwerking belooft een uniek optreden te worden.

De orkesten spelen beiden een afwisselend programma. Met licht klassieke werken tot filmmuziek is er voor ieder wat wils. De KRPH uit Rotterdam staat onder leiding van Maron Teerds en Crescendo Sliedrecht heeft Paul Langerman als dirigent. Bijzonder is de muzikant die in beide orkesten speelt: Rob Scheenloop speelt een solo op fluit (Divertimento for flute van Alfred Reed).

De KRPH uit Rotterdam kent, evenals Crescendo Sliedrecht, een rijke historie. De eerste is opgericht in 1902 door enkele Rotterdamse postmannen. De tweede is opgericht in 1892 door de muzikale Hendrik van der Vlies uit Sliedrecht, die een muziektent in de theetuin van zijn huis liet bouwen aan de Stationsweg.

Iedereen is van harte welkom bij dit Duoconcert!

Kaarten reserveer je op https://www.crescendosliedrecht.nl/agenda/duoconcert-krph-en-crescendo/