We zijn gestart!

En we zijn weer begonnen! Ook dit seizoen staan er weer mooie projecten op de planning. Zo beginnen alle orkesten met een optreden tijdens de Kerkbuur Art Fair, gaat de jeugd met andere jonge muzikanten opnames maken voor uitgeverij Dutch Wind Music, wordt er een Play-in georganiseerd en speelt het A-orkest in de Grote Kerk. Natuurlijk gaat ook de cursus AMV weer van start met een open les op donderdag 15 september. Tenslotte is het vanaf 5 september weer mogelijk op Crescendo te stemmen tijdens de actie RaboClubsupport.

Even op een rijtje:

  • Rabo Clubsupport (5 t/m 27 september) > meer info
  • Kerkbuurt Art Fair (alle orkesten) op 10 september > meer info volgt
  • Open les AMV op 15 september > meer info
  • Jeugddag met opnames (jeugdorkesten) op 17 september
  • Jeugd Play-in op 15 oktober > meer info
  • Concert in de Grote Kerk (A-orkest) op 5 november > meer info volgt

Houd onze website in de gaten voor alle laatste informatie. Wij hebben zin in een fantastisch en muzikaal jaar! Tot snel!