Het weekend van MIXED

Dit weekend was een druk weekend voor de feestband van Crescendo. Op zaterdagavond was de feestband MIXED te vinden op het Oktoberfest Sliedrecht. MIXED speelde allerlei feestnummers, van de echte Duitse schlagers tot aan hedendaagse meezingers voor een volle tent feestgangers in dirndls en lederhosen! Al met al een geslaagde avond! Klik hier voor foto’s.

Een dag later was MIXED alweer vroeg te vinden in Rotterdam. Daar vond zondag de 40e editie plaats van de NN Marathon Rotterdam. Op deze jubileumeditie mocht MIXED aan de zijlijn de hardlopers toe spelen en daarmee aanmoedigen. Ook daar zorgde Mixed met haar vrolijke muziek met veel bekende nummers voor een goede sfeer en ook een vrolijke bemoediging! Klik hier voor foto’s.

Een goed weekend voor MIXED waarin we weer veel mensen mocht verblijden met onze muziek!