Eerste concert op 6 november!

Op zaterdagavond 6 november is het zover! Het eerste concert binnen in lange tijd! Om 20.00 uur spelen het B- en A-orkest in het Benevia Muziekcentrum in Dordrecht. Bij het concert is coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht.

Het B-orkest start het concert met muziek uit films. Het concert start met Carmina Burana van Orff. Gevolgd door stukken uit How to Train your Dragon, Avengers en Disney.

Het A-orkest neemt u muzikaal mee in een aantal verhalen. Zo komt het bijbelverhaal rond de stad Jericho aan bod en speelt het orkest een stuk over Lebuïnus, de patroonheilige van de stad Deventer. Ook John Williams mag dit concert niet ontbreken deze keer uitgevoerd met het werk Cowboys.

Een muzikale reis langs diverse films en verhalen uitgevoerd door de orkesten van Crescendo Sliedrecht.

Kaarten zijn vanaf nu hier verkrijgbaar!