We zijn weer begonnen!

Yes, we zijn weer van start! De muziekinstrumenten zijn weer warmgeblazen, de eerste lessen hebben al plaatsgevonden en ook de eerste groepsrepetities van dit nieuwe cursusjaar zijn weer van start! Na een erg bijzonder jaar waarin niet alles mogelijk was vanwege Covid-19 heeft Crescendo weer zin in het nieuwe jaar! Samen hopen we op een veilige manier weer gezellig samen te kunnen komen om muziek te mogen maken. Ook staan de eerste leuke activiteiten weer op de planning! Zo vindt er volgende week al het eerste concert plaats op de Late Summer Fair. We hopen op een stralende dag waarop we ons weer in Sliedrecht mogen laten horen!

Er staan natuurlijk nog veel meer op de planning, zoals een Kerstconcert op 18 december, en nog veel meer! Op de site zult u binnenkort onder het kopje ‘Agenda’ de komende concerten kunnen vinden. We hopen dat we weer overal te horen zullen zijn, en waarderen het dan ook zeker als u langskomt bij een concert of eens iemand uitnodigt!

We hebben er weer zin in om er een fantastisch en muzikaal jaar van te maken!!