Open les Algemene Muzikale Vorming 16 september

Op donderdag 16 september is er een open les Algemene Muzikale Vorming. Deze les is vrij toegankelijk voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar oud. Tijdens deze open les kunnen de kinderen kennismaken met de cursus. Ouders krijgen meer informatie over de inhoud en praktische zaken van de cursus.

De open les wordt tweemaal gegeven om een veilige lesomgeving te garanderen. De lessen starten om 15.45 en 16.45 uur en duren een klein uur. De lessen vinden plaats in ons verenigingsgebouw C-12 (Kerkbuurt 156) en zijn gratis. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM. Na de aanmelding ontvangt u alle informatie die u nodig heeft voor de open les.

Meld je hier aan voor de open les.

Algemene Muzikale Vorming
Tijdens de cursus Algemene Muzikale Vorming maken kinderen op een speelse manier kennis met het samen maken van muziek. Er wordt gedanst, geklapt en gezongen. Ook leren ze noten lezen, blokfluit spelen en leren ze verschillende instrumenten kennen. De cursus wordt afgesloten met een workshop, waarbij er gespeeld mag worden op een echt instrument!

De cursus zelf start op donderdag 23 september. Aanmelden voor de volledige cursus kan hier.
Vragen? Mail ons!