Anjeractie 2021

Vrijdag 28 mei start de Anjeractie van het Cultuurfonds. We mogen ook dit jaar de gehele opbrengst houden als vereniging!

Met de collectebus langs de deuren kan vanwege de coronacrisis helaas niet doorgaan. De gezondheid van de vrijwilligers, collectanten en gevers staat natuurlijk voorop. Ook dit jaar gaat de collecte via de mobiele telefoon.

Vanaf 28 mei zullen leden van Crescendo berichten gaan versturen via WhatsApp. Door middel van dit bericht kun je een donatie doen met je telefoon! Als je denkt: is mijn betaling wel veilig? Ja! Het werkt met betaalverzoekjes die je vast weleens krijgt of verstuurt. Via het Cultuurfonds komen de donaties weer bij Crescendo terecht.

We hopen met elkaar een mooi resultaat neer te zetten met als doel te sparen voor het opknappen van ons dak! Alvast bedankt voor je medewerking!

Klik hier om te doneren.