Word jij de nieuwe Penningmeester van Crescendo?

Ben jij een administratieve held die graag rekeningen (op tijd) betaalt, houdt van geld innen en de boekhouding tot op de laatste cent laat kloppen? Dan is deze vacature iets voor jou!
Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht zoekt vanaf januari 2021 een nieuwe penningmeester. De penningmeester rapporteert de financiële stand van zaken aan het bestuur, zorgt voor de betaling van de docenten en andere facturen, doet de incasso’s voor de contributie en regelt de subsidieaanvragen.
Crescendo is een financieel gezonde club. Jouw belangrijkste doel is om dit zo te houden. Uiteraard denkt de rest van het bestuur hierin mee. Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw boekhoudsysteem dat samen met de ledenadministratie als een geoliede machine gaat werken. Zo maken we het je alvast zo makkelijk mogelijk om het overzicht te bewaren en de boekhouding op orde te houden.

Hierbij een kort overzicht van de taken:
– Maandelijks docenten en andere facturen betalen;
– Maandelijks contributie en lesgelden innen;
– De boekhouding op orde houden;
– Elke zes weken een gezellige bestuursvergaderingen bijwonen;
– Jaarlijks de begroting maken en subsidieaanvragen doen bij de gemeente;
– En verder alles wat jij leuk vindt om het bestuur bij te helpen.
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij graag wat voor de club betekenen? Bel of mail dan met Wilma Korevaar (06 30 78 29 83 of penningmeester@crescendosliedrecht.nl) voor meer informatie. Ben je zelf geen lid van Crescendo, maar heb je toch interesse in deze vrijwilligersklus? Ook in dat geval maken we graag kennis met je!