Open les Algemene Muzikale Vorming 16 september

Op woensdag 16 september is er een Open les Algemene Muzikale Vorming. Deze les is vrij toegankelijk voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar oud. Tijdens deze Open les kunnen de kinderen kennismaken met de cursus. Ouders krijgen meer informatie over de inhoud en praktische zaken van de cursus. De open les wordt tweemaal gegeven om een veilige lesomgeving te garanderen. De lessen starten om 14.30 en 15.30 uur en duren een klein uur. De lessen vinden plaats in ons verenigingsgebouw C-12 (Kerkbuurt 156) en zijn gratis.

Tijdens de cursus Algemene Muzikale Vorming maken kinderen op een speelse manier kennis met het samen maken van muziek. Er wordt gedanst, geklapt en gezongen. Ook leren ze noten lezen, blokfluit spelen en leren ze verschillende instrumenten kennen. De cursus wordt afgesloten met een workshop, waarbij er gespeeld mag worden op een echt instrument!

De cursus zelf start op woensdag 23 september. Aanmelden voor de volledige cursus kan hier.
Vragen? Mail ons!