Gevolgen COVID-19 voor activiteiten Crescendo

Na een aantal maanden in spanning de landelijke ontwikkelingen rondom COVID-19 gevolgd te hebben terwijl we vanuit huis muziek maakten, kunnen we vandaag eindelijk goed nieuws melden.

Vandaag heeft de Gemeente Sliedrecht formeel goedkeuring gegeven voor de geleidelijke herstart van de verenigingsactiviteiten van Crescendo. Specifiek mogen we vanaf volgende week weer beginnen met individuele muzieklessen, AMV en theorielessen, met inachtneming van strikte richtlijnen zoals beschreven in bijgevoegd protocol. Helaas moeten we voor overige activiteiten, zoals Muziek op Schoot, orkestrepetities, concerten en voorspeelmiddagen geduld hebben tot na de zomervakantie. Ook de bar blijft voorlopig nog gesloten.

In de komende dagen gaat het bestuur hard aan de slag om het verenigingsgebouw C-12 “corona-proof” te maken. De docenten zullen hun leerlingen informeren over de exacte lestijden, die mogelijk een beetje zullen afwijken van het gebruikelijke schema. We vragen alle leerlingen en hun ouders om voorafgaand aan de eerste fysieke les in C-12 het protocol zorgvuldig door te nemen.

Lees hier de meest recente versie: 2020-06-04 COVID-19 protocol Crescendo.