Anjeractie 2020

Vrijdag 22 mei start de Anjeractie van het Cultuurfonds. Omdat het Cultuurfonds dit jaar 80 jaar bestaat én zij de Anjeractie voor de 75e keer organiseren, mogen wij als deelnemende vereniging de gehele opbrengst zelf houden.

Met de collectebus langs de deuren kan vanwege de coronacrisis helaas niet doorgaan. De gezondheid van de vrijwilligers, collectanten en gevers staat natuurlijk voorop. Maar dat betekent niet dat de Anjeractie dit jubileumjaar zomaar voorbij gaat! Dit jaar gaat de collecte via de mobiele telefoon. Zo wordt er met de 75e Anjeractie hopelijk meteen een nieuwe traditie geboren!

Vanaf 22 mei zullen leden van Crescendo berichten gaan versturen via WhatsApp. Door middel van dit bericht kun je een donatie doen met je telefoon! Als je denkt: is mijn betaling wel veilig? Ja! Het werkt met betaalverzoekjes die je vast weleens krijgt of verstuurt. Via het Cultuurfonds komen de donaties weer bij Crescendo terecht.

We hopen met elkaar een mooi resultaat neer te zetten met als doel te sparen voor nieuwe instrumenten! Alvast bedankt voor je medewerking!

Klik hier om te doneren.