Online Solistenconcours

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging in deze tijd van online muzieklessen? Of vind je het leuk te laten horen wat je in huis hebt? Doe dan nu mee met het online solistenconcours van Crescendo Sliedrecht! Alle muzikanten in de omgeving Sliedrecht zijn van harte uitgenodigd mee te doen!

Meedoen
Meedoen is heel makkelijk. Schrijf je in via het formulier hieronder, kies een solowerk, studeer het in en maak een video van je uitvoering. Stuur je video voor 27 juni in en je bent officieel deelnemer van ons online solistenconcours!

Professionele jury
We werken op niveau met vier categorieën met voor iedere categorie een prijs. Alle inzendingen worden beoordeeld door onze professionele eenkoppige jury: Bert van Cruchten. Bert is trombonist en tweede dirigent bij het Orkest Koninklijke Marechaussee en leider van de Bigband en Combo bij dit orkest. Ook is hij als dirigent werkzaam bij fanfare de Maasoever Roosteren en harmonie Philomena Haelen. Daarnaast werkt hij als arrangeur voor diverse bezettingen in opdracht.

Joh. de Heer afdeling
Speciaal voor alle pianisten hebben we de ‘Joh. de Heer afdeling’. Deze afdeling werkt hetzelfde als de voor de andere instrumenten, maar worden apart beoordeeld. Ook deze afdeling is opgedeeld in vier niveaus. In ieder niveau wordt een winnaar gekozen.

Prijsuitreiking
Op zaterdag 4 juli maken we de winnaars bekend. In alle categorieën worden de winnaars online bekend gemaakt en uiteraard ontvangen zij een mooie prijs!

Inschrijven:
Na jouw inschrijving ontvang je alle informatie die je nodig hebt om mee te doen.