Paul Langerman dirigent A-orkest

Begin dit jaar is Paul Langerman als vaste dirigent van het A-orkest aangesteld. Paul heeft door de jaren heen al meerde malen repetities en diverse concerten mogen dirigeren, waarbij het concert in de Grote Kerk op 2 november 2019 een hoogtepunt was. Na een periode van proefdirecties met verschillende kandidaten, is het bestuur van Muziekvereniging Crescendo en de muzikanten blij met deze keus.

Paul Langerman (1987) is geen onbekende voor Crescendo. In zijn vroege jaren is hij begonnen met blokfluitlessen bij Crescendo om vervolgens te starten met het spelen van trombone. Daar heeft Paul de kans gekregen om docent Hugo Verweij op te volgen, wat hij nog steeds met veel plezier en passie doet. Daarnaast is hij zich ook gaan inzetten als dirigent voor de jeugdorkesten. “Met inmiddels drie goed bezette jeugdorkesten en een goede doorstroom is het geweldig om te zien hoe de muziekschool en vereniging draait” aldus Paul.

Paul ziet er enorm naar uit om het A-orkest te dirigeren, dat bestaat uit een talentvolle en enthousiaste groep muzikanten. Mede door de diversiteit die het A-orkest in zich heeft, van kleine concerten, buitenconcerten tot grote klassieke- of thema concerten maakt het dat Paul enthousiast is om aan de slag te gaan.

Crescendo is al ruim 25 jaar één grote leerschool voor Paul en heeft er mede voor gezorgd dat hij de muzikant is die hij nu mag zijn. Mooi dat hij nu ook veel voor andere muzikanten kan betekenen. Het A-orkest van Crescendo kijkt uit naar de samenwerking met Paul!