Muziek op Schoot gaat van start

Op 27 november gaat de cursus Muziek op Schoot bij Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht van start met het thema “Sint en Kerst”. Dit seizoen worden de lessen Muziek op Schoot verdeeld in thema’s. Elk thema bestaat uit vier lessen passend bij het seizoen. U kunt zich aanmelden voor één of meer van deze thema’s.

Tijdens de lessen Muziek op Schoot genieten peuters en (groot)ouders samen van muzikale spelletjes. Luistermomenten en schootspelletjes wisselen elkaar af. Al spelend en ontdekkend wordt de muzikale ontwikkeling gestimuleerd.

De lessen worden gegeven in groepen van maximaal 10 kinderen. Bij Crescendo worden alle lessen verzorgd door professionele muziekdocenten.

Het thema “Sint en Kerst” start op woensdagochtend 27 november. De thema’s “Voorjaar” en “Zomer” starten respectievelijk op 12 februari en 20 mei.

De lessen vinden plaats in het verenigingsgebouw van Crescendo aan de Kerkbuurt 156 in Sliedrecht. Per themablok van vier lessen bedragen de kosten €30,-. De lessen worden op woensdagochtend vanaf 10 uur gegeven. Bij het aanmelden krijgt u meer informatie over de specifieke tijden.

Klik voor meer informatie en/of aanmelden hier.