11 september – Open les AMV

Op woensdag 11 september is er een Open les Algemene Muzikale Vorming. Deze les is vrij toegankelijk voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar oud. Tijdens deze Open les kunnen de kinderen kennismaken met de cursus. Ook als ouder(s) ben je van harte welkom vanaf 16.00 uur. Allereerst wordt de algemene informatie gegeven en is er mogelijkheid om vragen te stellen. Daarna mogen ouders bij de kinderen in de les meekijken. De les is van 15.30 tot ca. 16.30 uur in verenigingsgebouw C-12 (Kerkbuurt 156) en is gratis.

Tijdens de cursus Algemene Muzikale Vorming maken kinderen op een speelse manier kennis met het samen maken van muziek. Er wordt gedanst, geklapt en gezongen. Ook leren ze noten lezen, blokfluit spelen en leren ze verschillende instrumenten kennen. De cursus wordt afgesloten met een workshop, waarbij er gespeeld mag worden op een echt instrument!

De cursus zelf start op woensdag 18 september. Aanmelden voor de volledige cursus kan hier via het contactformulier.

Aanmelden Open les

Schrijf je hier vrijblijvend in voor de Open les Algemene Muzikale Vorming op donderdag 16 september 2021.