Afscheid dirigent Egon Smit

Aan het einde van het seizoen 2018-2019 heeft de dirigent van het A-orkest Egon Smit afscheid genomen van Crescendo. Na enkele jaren voor het A-orkest gestaan te hebben, kijkt hij nu uit naar een nieuwe uitdaging die meer bij hem past. In een brief aan de orkestleden benadrukt Egon dat hij heeft genoten van onze prachtige vereniging, de mooie bezetting en de leuke optredens. “Zoals jullie weten kom ik op heel veel plekken in Nederland en er zijn maar weinig plaatsen waar de muziekvereniging zó bloeit als in Sliedrecht. Wees daar super trots op!”

Het bestuur, de AOC en de leden van het A-orkest zijn Egon dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wensen hem een mooie en muzikale toekomst toe samen met zijn vrouw en dochters.

Het bestuur heeft Paul Langerman bereid gevonden om na de vakantie de muzikale leiding van het A-orkest over te nemen als interim dirigent. Dit geeft het bestuur voldoende tijd om op zoek te gaan naar nieuwe kandidaten voor de positie van A-orkest dirigent en sollictatiegesprekken en proefdirecties te organiseren. Met ingang van het nieuwe kalenderjaar hopen we een nieuwe dirigent te kunnen voorstellen aan de leden.