Aubadekoor zoekt volwassenen

Beste zangers,

Dit jaar zal op Koningsdag het Aubadekoor weer optreden in Sliedrecht. Dit koor bestaat uit een groep van ongeveer 50 schoolkinderen die, na drie keer repeteren, op Koningsdag optreden op het bordes van het gemeentehuis is Sliedrecht. Al vijf jaar lang is dit ieder jaar een groot feest. De repetities en het optreden zorgen voor ontzettend veel plezier. Dit jaar staat het muziekstuk ‘Van Oranje’ van Carl Wittrock op het programma. Een prachtig stuk!! Het gezongen gedeelte gaan de kinderen instuderen. Dit is echter best moeilijk. Daarom een vraag aan u als Sliedrechtse zanger: wilt u het kinderkoor helpen om dit nummer tot een prachtig hoogtepunt van de Aubade op Koningsdag 2019 te maken? Zingt u ook mee?

Aansluitend aan de Aubade mogen we dit jaar ook optreden in zorgcentrum Overslydrecht. Ontzettend leuk als u ook wilt helpen de bewoners van dit zorgcentrum een mooie Koningsdag te geven.

Wat we van u vragen is:

  • Een repetitie op maandag 8 april van 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur in verenigingsgebouw de Handpalm – Merwestraat 13 in Sliedrecht. Na afloop is er tijd voor een hapje en een drankje.
  • Een generale repetitie samen met de kinderen van het Aubadekoor en het A-orkest van Crescendo op maandag 15 april van 19.30 uur tot ongeveer 20.15 uur in C-12, het gebouw van Muziekvereniging Crecendo, Kerkbuurt 156 te Sliedrecht
  • Een spetterend optreden op Koningsdag 27 april 2019 om 9.30 uur op het bordes van het gemeentehuis, Dr. Langeveldplein 30 te Sliedrecht en aansluitend in zorgcentrum Overslydrecht. Ook als u maar één van de optredens aanwezig kunt zijn bent u van harte welkom!

Bladmuziek: Van_Oranje_gemengdkoor

Wij, de kinderen en de dirigenten, zien uit naar uw komst!

Koningsdag 2019 zingend starten met een grote groep Sliedrechtse kinderen en volwassenen: kunt u iets mooiers bedenken?

Wij vinden het fijn als u zich aanmeldt via aubadekoningsdag@gmail.com onder vermelding van ‘volwassene’.

Ook kunt u via dit mailadres uw eventuele vragen aan ons stellen.

Ontvang een hartelijke Oranjegroet,

het A-orkest van Crescendo, de Aubdadekoorkinderen  en

Rianne en Talitha Stouten (dirigenten)