20 maart Open les AMV

Op woensdag 20 maart is er een Open les Algemene Muzikale Vorming. Deze les is vrij toegankelijk voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar oud. Tijdens deze Open les kunnen de kinderen kennismaken met de cursus. Ook als ouder(s) ben je van harte welkom om mee te luisteren en vragen te stellen. De les is van 15.30 tot ca. 16.30 uur in verenigingsgebouw C-12 (Kerkbuurt 156) en is gratis.

Tijdens de cursus Algemene Muzikale Vorming maken kinderen op een speelse manier kennis met het samen maken van muziek. Er wordt gedanst, geklapt en gezongen. Ook leren ze noten lezen, blokfluit spelen en leren ze verschillende instrumenten kennen. De cursus wordt afgesloten met een workshop, waarbij er gespeeld mag worden op een echt instrument!

De cursus zelf start op woensdag 27 maart. Aanmelden voor de volledige cursus kan hier via het contactformulier.

Aanmelden voor de open les is niet meer mogelijk.