Even voorstellen

Vanaf vrijdag 8 maart gaat Janneke Boonstra de lessen van Nadine van de Merwe overnemen. We bedanken Nadine hierbij nogmaals voor haar inzet en heten Janneke van harte welkom bij ons team.
Janneke Boonstra:
Mijn naam is Janneke Boonstra, 62 jaar oud en moeder van 3 zoons. Op mijn 35e ben ik begonnen met fagotspelen, omdat ik dat zo’n mooi geluid vond. Naast mijn werk in de gezondheidszorg alsnog via staatsexamen en het conservatorium in Amsterdam mijn diploma docerend muzikant gehaald in 2002.
Sinds 2010 is werken in de muziek mijn volledige baan geworden en ik kan met recht zeggen, dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt.
Naast spelen en lesgeven op fagot, dirigeer ik koren en ensembles. Ook geef ik geregeld muziektheorie-lessen, workshops of muzieklessen op basisscholen en heb ik bij Meer Muziek in de Klas als coach gewerkt bij scholen, die uitgekozen zijn om auditie te doen voor de tv-shows. Al met al kan ik mijn enthousiasme voor de muziek goed delen op deze manier.