Even voorstellen

Elmer Meijers is sinds begin februari onze nieuwe gitaardocent Crescendo. We willen Radomir via deze weg nogmaals bedanken voor zijn inzet. Wij wensen Elmer en zijn leerlingen veel plezier en succes bij de lessen!

Elmer Meijers
Elmer speelt al vanaf zijn zesde jaar gitaar. Hij had ontzettend veel plezier in het gitaarspelen en ontwikkelde zich snel. In 2006 speelde hij in zijn eerste band en groeide ook daarin. Elmer heeft vervolgens gitaar gestudeerd aan de rockacademie, in tal van verschillende bands met uiteenlopende genres gespeeld en is sinds 2010 actief als gitaardocent.

“Creativiteit is niet te leren,  skills, oftewel vaardigheden, kun je wel leren. Je zult moeten werken aan die skills voor je een eigen song kunt schrijven of die solo kunt improviseren op het podium.

Muziek is voor een deel ambacht. Die mooie melodie in je gedachten of die vette riff kun je misschien op eigen houtje uitvogelen, maar met de juiste kennis en oefening speel je in een mum van tijd die melodie of riff op gitaar.  Hoe breder het fundament van je skills, hoe gemakkelijker en vooral leuker het muziek maken zal worden. Cool toch?”