Diploma’s voor de AMV’ers

Afgelopen weekend heeft een groep AMV’ers van Merit Verbeij hun diploma gekregen. Zij hebben afgelopen jaar de cursus Algemene Muzikale Vorming met gevolgd. Nu zij hun diploma AMV hebben gehaald, kunnen zij een muziekinstrument kiezen om individuele lessen op te gaan volgen.

Er gaat in maart een nieuwe groep van start waar u uw kind nog voor aan kunt melden. De cursus start op 20 maart. Op 6 maart is er een open les waarbij kinderen vrijblijvend eerst eens kunnen komen kijken. Aanmelden voor deze open les kan via het contactformulier op onze website.

Kinderen van 7 tot 10 jaar kunnen meedoen aan de cursus. Er wordt gezongen, geklapt en de kinderen leren blokfluit te spelen. Daarnaast leren ze de verschillende instrumenten kennen bij Crescendo. Klik hier voor meer informatie.