Even voorstellen

Misschien heeft u hem al eens rond zien lopen; Florian van der Reijden is sinds begin september begonnen met het geven van pianoles bij Crescendo. Daarmee verzorgt hij nu samen met Annemarie Koppelaar alle pianolessen. Wij wensen Florian en zijn leerlingen veel plezier en succes bij de lessen!

Florian: “Ik heb ontzettend veel zin om te werken met de leerlingen van Crescendo. Iedere leerling heeft zijn of haar eigen leerdoel, waarbij ik me zo goed mogelijk wil aansluiten. Of je nu de beginselen van piano spelen wil leren, of al jaren speelt maar nu een andere richting in wil slaan; alles is mogelijk. Ik wil in de lessen een praktische toolkit opbouwen met de essentiële kennis voor het spelen van piano, tips voor effectief oefenen, en uiteraard het plezier en de liefde voor muziek, en iedereen enthousiast maken om zelf lekker veel te spelen en te luisteren!”

Biografie
Florian van der Reijden studeert klassiek piano aan het Codarts conservatorium van Rotterdam, bij hoofdvakdocent Stéphane de May. Na jaren les te hebben gekregen op de SKVR muziekschool in Rotterdam, ging hij in 2010 naar de Havo/Vwo voor Muziek en Dans in Rotterdam. Hij sloot dit in 2015 af met een 9,5 voor zijn piano eindexamen. In hetzelfde jaar werd hij aangenomen voor zijn bachelorstudie. Naast uitvoerend musicus is hij ook actief als componist, o.a. voor theater.