Gezelligheid tijdens herfstconcert

Afgelopen 12 oktober veranderde de grote zaal van Crescendo’s C-12 in een heus bos. De jeugdorkesten onder leiding van Paul Langerman schitterde met hun eigen Herfstconcert. Speciaal voor deze avond schreef Lisa Korevaar haar eigen sprookje waarin zo’n beetje alle sprookjesfiguren terug kwamen.

Het C-orkest opende deze avond en het verhaal met vlotte nummers. Voor sommige orkestleden was dit het eerste grote concert. Van Repelsteeltje tot Assepoester, alle figuren werden muzikaal begeleid door deze kanjers. Na de pauze was het de beurt aan het B-orkest, die ook met eigen muziek de sprookjes lieten leven. De avond werd gepresenteerd door onze eigen Wouter Drenkelford. Met een volle zaal, warme chocomelk en heel veel herfstblaadjes was ook deze avond weer een groot succes.

Kijk hier voor de foto’s.