Terug van Bad Schlema

Door: Ilse, Lianne en Thirsa

Van 21 tot en met 23 september zijn wij naar het fantastische Bad Schlema geweest. Wat was dat een super gave ervaring. We zijn donderdag op vrijdagnacht om 1 uur weg gereden bij C12. In de bus hebben de meesten geprobeerd iets te slapen, dat is niet heel lang geweest, maar dat mocht de pret niet drukken.

Toen we vrijdagmiddag aankwamen moesten we snel onze spullen bij elkaar rapen, ons even omkleden en door naar het festivalterrein. Daar aangekomen hebben we ons opgesteld en heerlijk gemarcheerd. En dat ging nog best goed! Verder zijn we daar heel de dag gebleven en hadden we ’s avonds nog een geweldig concert! Het was een lange dag maar wel heel gezellig! We lagen rond half 3 op bed en zaterdagochtend was weer vroeg het ontbijt en daarna nog even chillen.

We gingen rond een uur of 11 naar het festivalterrein toe en daar hadden drie keer een concert. ’s Avonds was echt een hoogtepunt, we hebben de polonaise gelopen, de tent zat helemaal vol, het publiek deed fantastisch mee, het was echt zo ontzettend gaaf!!

Zondagochtend moesten we om half 7 weer aan het ontbijt zitten. Dat was best wel een beetje vroeg! Toen we eenmaal aankwamen moesten we in de regen marcheren. Dat was ook weer een ervaring op zich! ’s Middags hadden we nog ons laatste concert en rond half 3 reden we met een voldaan gevoel weer terug naar C12 waar we om half 2 ’s nachts aankwamen.

Het was een super gaaf weekend!! Wij hebben er ontzetten van genoten!! Iedereen heel erg bedankt, jullie waren fantastisch!!