Herfstconcert 12 oktober

LAATSTE KAARTEN AAN KASSA TE VERKRIJGEN

Op 12 oktober hult C-12 zich in gure sferen tijdens het herfstconcert van de jeugdorkesten van Crescendo. U kent het wel; snijdende wind buiten, warme chocolademelk op de bank en regen op de ruiten. Het enige wat dan nog mist, is een goed boek, een fijn sprookje of een sterk verhaal. Dat is precies wat Crescendo’s jonge talenten u deze avond zullen brengen.

Het programma zal, zoals altijd het geval is bij Crescendo’s jeugdorkesten, flink gevarieerd zijn. Een bijzonder stuk op het programma is ‘A fairy cocktail’. De componist van dit stuk heeft een heleboel sprookjes bij elkaar gegooid, dat flink door elkaar gehusseld en daar vervolgens een onverwacht, nieuw en vooral verrassend sprookje van gemaakt. Het stuk is flink lastig, maar het B-orkest heeft zich vol enthousiasme op die uitdaging gestort. Naast deze sprookjescocktail zullen er allerlei sprookjes- en Disney-figuren de revue passen. Denk aan kabouters, elfjes, maar ook echte slechteriken als Cruella de Vil. Om nog wat meer in de herfstsferen te kruipen, speelt het B-orkest zelfs een compleet stuk over spinnen, ratten en vleermuizen.

Het concert wordt gegeven door het C-orkest en het B-orkest. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Paul Langerman. Het concert begint om 19.00 in muziekcentrum C-12 aan de Kerkbuurt 156 te Sliedrecht. Kaarten à 4 euro zijn te verkrijgen via de website van Crescendo. Publiek onder de twaalf jaar betaalt slechts 2 euro.